logo logo

estrellaTot el que vols està situat fora de la teva zona de confort
(Robert Allen)  

L'Equip

L'equip està constituit per un equip de profesionals amb experiència intenacional i multidisciplinar, altament motivat i acostumat a treballar per objectius amb una clara orientació al customer services.

El fundador d'aquest projecte Xavier Aleixandre, ha treballat en posicions de management en departaments de marketing i vendes en tres paisos, posseix un Master en Marketing y Vendes expedit per l'escola de negocis EADA de Barcelona, i un Diploma en Business per WIT , Western Institute of Technology, Melbourne, Austràlia. És co-fundador en dos exitosos projectes als Emirats Àrabs Units.

Hamad Jasem Alhosani, soci en aquest projecte, va neixer a Abu Dhabi, capital dels Emirats Àrabs. Acabà la seva llicenciatura a l'universitat d'Abu Dhabi. Té 12 anys d'experiència en entitats governamentals, va obrir la seva primera empresa en 2006. El 2009 va començar Liwa Group, una empresa de constitució de noves empreses, desenvolupament de negoci i proveïdor de serveis.

Xavier Aleixandre
Hamad
estrella

Let's be realistic, let's do the impossible

Proposta

XA&Co som una empresa on l'activitat principal és la prestació de serveis d'assessorament comercial i desenvolupament de negoci als Emirats Àrabs Units, altres països del Consell de Cooperació del Golf (GCC) i l'Orient Mitjà.

Model de negoci

Orientades a treballar per objectius. Dissenyem estratègies personalitzades per a cada client i situació particular, adaptant-nos a cada sector, producte i canal ja que tenim una estructura permanent i estable a la regió amb seu a Abu Dhabi (Emirats Àrabs Units).

estrella

Situació de Win-Win

Parlem!

Metodologia

El concepte empresarial es basa en l'externalització del Departament d´Exportació de la seva empresa o l'estreta col.laboració amb aquest departament, si ja existís.

Com? Mitjançant un “Implant”.

El model d'Implant ha estat dissenyat per establir un marc de treball i cooperació entre l'equip d'exportació, la direcció general de la seva empresa i els nostres experts a la regió, dissenyant estratègies, fixant objectius i el seguiment de la implementació de les accions realitzades.

"Aquest sistema garanteix maximitzar la inversió, minimitzant el temps i els recursos necessaris per assolir els objectius establerts."

El servei què proposem consta de 3 fases

consultoria

1a Fase d'Estudi

Prospecció de Mercat

Anàlisis DAFO

Definició d'estratègies comercials i objetius

viaje

2a Agenda Comercial

Visites a Prospectes d'interés coordinades previament amb el nostre equip a la regió

seguimiento

3a Seguiment dels prospectes generats desde dos fronts

En origen des de les seves instal.lacions

In situ dut a terme per l'equip comercial a la zona

I a més

Li oferim la possibilitat de buscar finançament o un partnership local per a l'expansió del projecte a la regió

Barcelona

World Trade Center
Moll de Barcelona
Building South, 2nd Floor
08039 Barcelona. Spain
(+34) 933 443 272
export@xavieraleixandre.com

Abu Dhabi

Khaledya
P.O.Box 54409
Abu Dhabi
United Arab Emirates
(+971) 2 633 7774
export@xavieraleixandre.com